Onze geschiedenis

Hongkong CPLINK Co., Ltd werd opgericht in 2012 en onderhoudt SHENZHEN CPLINK ELECTRONIC CO., LTD en DONGGUAN SMACO sport goederen CO., LTD. Is een scenografie, productie, verkoop en dienst in één van de outdoor sporten levert professionele productie-georiënteerde ondernemingen. In 2004, ons bedrijf de eerste generatie van snorkelen masker (M2068) kwam, is de marktleider in het snorkelen product. Het bedrijfsmerk is eigenaar van SMACO, SCORKL, SCORKLER, enzovoort. De geest van voortdurende innovatie op basis van verschil gewoon doen. Het bedrijf heeft een serie van drijvende water sport producten, Gopro camera accessoires Productserie, buiten camping productlijn te bouwen van het internettijdperk van communautaire ecosystemen gevormd en verstreken de ISO9001, BSCI-certificatie-systeem enz.


Onze fabriek

SMACO sport goederen Co. Ltd. is een masker van de snorkel, Gopro camera accessoires, outdoor producten enz professionele productie en verwerking bedrijf, heeft een volledige en wetenschappelijke kwaliteit managementsysteem.

Het bedrijf is gelegen in Shenzhen van Longgang District, nu heeft bijna 100 uitstekende medewerkers en superieure productie, werkomgeving.

Met de nationale en internationale top R & D team, geavanceerde productie-installaties en ervaren technische begeleiding.

Een toonaangevende, volgroeide technologie en ervaring in de wereldwijde snorkelen levert industrie.

SMACO is het topmerk van het bedrijf, de producten van het merk voor binnenlandse en buitenlandse landen (met inbegrip van de Verenigde Staten, Japan, Thailand, Canada, EUR etc.) verkopen.

En de meerderheid van de klanten.

Het bedrijf opgenomen productontwikkeling, productie en verkoop als een, het bedrijf heeft de afdeling van de ontwikkeling van de schimmel, injection molding departement, vloeibare siliconen spuitgieten volledige productielijn, afdeling, verkoopafdeling, enzovoort. De mal workshop heeft CNC verspaning center, spiegel EDM, draad snijden, injection molding workshop met vele soorten automatische injection molding machine, vloeibare siliconen injectie machine. Met geavanceerde apparatuur om productiecapaciteit, zodat klanten kunnen er zeker van zijn.

Het bedrijf heeft op dit moment duiken leveringen, sport camera accessoires Producten, zonne-energie en andere mobiele macht productiecapaciteit.

Vanaf de oprichting van het bedrijf geweest een strenge houding, efficiënte werk om te dienen van de brede massa's van klanten. Ons enige doel is: om te doen de klant moeten doen van het product.

SMACO sport goederen Co. Ltd. Van het bedrijf integriteit, kracht en kwaliteit van producten die zijn erkend door de industrie.

Welkom vrienden uit alle geledingen van de samenleving komen bezoeken, begeleiding en zakelijke onderhandelingen.


Ons Product

Snorkel masker, duiken Goggles, Sport Camera accessoires, buiten power bank enz.


Product toepassing

Watersport, Camping, outdoors, Gopro camera enz.


Ons certificaat

CE, RoHS, FDA, ISO9001, BSCI enz.


Productie-installaties

CNC verspanen center, spiegel EDM, draad snijden, spuitgieten workshop met vele soorten automatische injection molding machine, vloeibare siliconen injectie machine.


Productiemarkt

Verenigde Staten, Japan, Thailand, Canada, EUR, Australië, enz.


Onze service

Wij hebben de hoogste professionele verkoop en after sales serviceteam.

Ons voordeel:

1. goed merkwaarde;

2. overal lands marketingnetwerk;

3. sterke innovatie vermogen;

4. sterke verwerkingscapaciteit, ISO9001\BSCI systeem om de kwaliteit en levertijd tijd;

5. uitgebreide customer service ervaring in de industrie;

6. de levering van voorraad.