Experimac® biedt extra besparingen tijdens belastingvrij seizoen in augustus

- Jul 26, 2018 -

WEST PALM BEACH, FL, 25 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Naast het proberen vast te houden aan de weken van de zomer die nog resteren, zijn er in de maand augustus maar weinig dingen populairder dan de belastingvrije vakanties in meer dan een dozijn staten door het land. Terwijl veel landen de belastingvrije vakantie vieren in het weekend van 3 augustus 2018, omarmt Experimac® belastingvrije voordelen, besparingen tot 60% op gecertificeerde, tweedehands elektronica en speciale aanbiedingen op veel van zijn locaties in de hele VS. Verenigde Staten**. Klanten kunnen profiteren van de besparingen van augustus op de enorme voorraad Apple®-elektronica van Experimac, waaronder Mac®-computers, iPhone®, iPod® en Apple TV®-apparaten en iPad®-tablets en meer, allemaal gegarandeerd door de garantie.

"De maand augustus is een geweldige tijd om te sparen en veel mensen omarmen, net als wij, de belastingvrije perioden enthousiast," zei Jim Muir , president van Experimac. "De belastingvrije besparingen en de hoge kwaliteit van de elektronica die we verkopen, is de reden waarom we deze maand veel meer mensen door onze deuren zien lopen."

Naast het aanbieden van tweedehands apparaten die te koop zijn, koopt en ruilt Experimac ook Apple-producten in. Klanten kunnen hun gebruikte Apple-apparaten binnenbrengen en verkopen voor geld of ruilen voor een nieuwere versie. Het bedrijf biedt ook diagnostische diensten aan als u niet zeker weet wat er mis is met uw computer of apparaat.

"Onze grote voorraad tweedehands Mac- en Apple-producten wordt voortdurend uitgebreid om onze klanten de beste producten te bieden, gekoppeld aan de toegevoegde voordelen voor belastingteruggave", voegde Muir eraan toe.

De producten en diensten van Experimac bevatten een garantie van een jaar op de meeste locaties. Ga voor meer informatie over Experimac naar www.experimac.com .

Over Experimac
Experimac is een uniek franchiseconcept dat is gespecialiseerd in de verkoop van gecertificeerde pre-owned Apple®-producten. Uw lokale Experimac kan ook uw huidige apparaat repareren, upgraden of kopen en er is nooit een afspraak nodig. Het merk biedt een garantie van 1 jaar, die het risico van het kopen van pre-owned neemt. Experimac werd in 2009 opgericht door Jim Muir en begon in 2014 franchising als een van de gelieerde bedrijven en merken van United Franchise Group. Tegenwoordig zijn er meer dan 100 locaties over de hele wereld; Experimac-winkels zijn te vinden in Australië, Mexico, Chili, Zuid-Afrika, Frankrijk, Canada, Uruguay en Ierland. Het merk heeft een enorme groei gekend zonder tekenen van vertraging. Ga voor meer informatie naar www.ExperimacFranchise.com .

* Het gebruik van het Apple Inc.-logo of -handelsmerk betekent geen goedkeuring door Apple Inc. van Experimac of United Franchise Group. Apple®, Mac®, iCloud®, iPhone® en iPad® zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

** Aanbiedingen kunnen per locatie verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Experimac®.