180 ° Degree Duik Snorkelmasker

180 ° Degree Duik Snorkelmasker

180 ° VOLLEDIG GEZICHTSONTWERP】 - Ons masker en snorkel biedt een kijkhoek van 180 °, het grootste snorkelmasker dat vandaag de dag op de markt is en garandeert dat u meer vis en zeedieren zult zien dan ooit tevoren. Met onze geïntegreerde GoPro Mount kunt u eenvoudig uw camera bevestigen om uw camera vast te leggen en te delen ...
Praat nu

Productdetails

【180 ° VOLLEDIG GEZICHTSONTWERP】 - Ons masker en snorkel biedt een kijkgebied van 180 °, het grootste snorkelmasker dat vandaag de dag op de markt is en garandeert dat u meer vis en zeedieren zult zien dan ooit tevoren. Met onze geïntegreerde GoPro Mount kunt u eenvoudig uw camera bevestigen om uw avontuur vast te leggen en te delen met vrienden en familie.

【NIEUWSTE OPVOUWBARE SNORKEL MASKER】 - Vouw de buis met een druk op een knop, het opvouwbare ontwerp van de snorkelbuis lost perfect het probleem op van de niet-vouwende snorkelmaskers op het vlak van installatieproblemen, gesp beschadigd gemakkelijk en gemakkelijk kwijt te raken.

【SNORKELENSMASKER GEMAKKELIJKE ADEM it - het helpt je om op een natuurlijke manier te ademen zoals op het land, niet bang om door water te worden gesmoord als je duikt en zwemt.

【MEDISCH ORIGINEEL MATERIAAL EN FORMAAT】 - 3e snorkelmasker gemaakt van hoogwaardige pc- en medische siliconen. Niet-toxisch en milieuvriendelijk, wat huid-allergische of andere huidproblemen kan voorkomen die worden veroorzaakt door originele materialen. De maat wordt gemeten van de wenkbrauw tot de onderkant van je kin. Indien minder dan 5,1 inch (13 cm) en selecteer maat S / M, indien meer dan 5,1 inch (13 cm) en selecteer maat L / XL. Over het algemeen is S / M voor vrouwen en tieners, L / XL is voor mannen. Zie de maat.

【SNELLE VERZENDING & KWALITEIT GARANTIE】 -KUSKY volledig gezicht snorkelmasker maken snorkelen gemakkelijker en comfortabeler, Yenl heeft zich geëngageerd om klanten de beste producten en diensten te bieden, als u op geen enkele manier ontevreden bent, neem dan contact met ons op om het terug te sturen voor vervanging of 100% restitutie.

snorkelmasker appearance.jpg

hoe te kiezen size.jpg


Onderzoek