Volgelaats Duik Snorkelmasker

Volgelaats Duik Snorkelmasker

Watersport Zwemmen Volledig droog snorkelmasker Productomschrijving Ons professionele team heeft een volledig gezichts snorkelmasker ontworpen dat lekvrij is, anti-condens en kan ademen door de neus om uw nieuwsgierigheid naar de onderwaterwereld te bevredigen. Tijdens het produceren is elke stap strikt gecontroleerd, ...
Praat nu

Productdetails

Watersport Zwemmen Volledig droog snorkelmasker Productomschrijving

Ons professionele team heeft een volledig Face-snorkelmasker ontworpen dat lekvrij, anticondens is en met de neus kan ademen om uw nieuwsgierigheid naar de onderwaterwereld te bevredigen.

Tijdens het produceren is elke stap strikt gecontroleerd, inclusief de veiligheid, lekdichtheid en anti-sluier eigenschappen van het snorkelmasker.

Ons full vision snorkelmasker laat je de kleurrijke zeewereld zien en laat je onder water ademen, net als op het land.

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van het product en de ervaring van de klant, dus als u problemen ondervindt tijdens het gebruik, neem dan contact met ons op.


Kenmerken:

1. Proces: de integratie van silicone en PC van het milieubescherming van de voedselrang, high-end, visuele harmonie en schoonheid.

2. Bal met drijfvermogen: A. Voeg nog een vlotterbal toe. B, keur silicone en siliconelijm goed, niet gemakkelijk te water. C. Het gewicht van silicagel laat de vlotter sneller glijden en gevoeliger voor activiteit.

3. Mobiele adapter: PC-materiaal versterkte transferadapter taaiheid, gegarandeerd niet te vallen, om adapterproblemen te omzeilen die eerder op de markt verschenen.

4. De buis O-ring (waterdichte ring) wordt vervangen door een drielaagse siliconenring, die meer geseald is dan de originele waterdichte laag. Het lost het lekkageprobleem op de markt op en is niet eenvoudig af te breken!


Pakket Inhoud:

1x snorkelmasker met volledig gezicht

1x Cameraboutbout

1x GoPro compatibele bevestiging voor bevestiging (Camera niet inbegrepen)

1x gebruikershandleiding

1x netzak

1x ventielkussen

8.jpg

17.jpg

M8018 新款 -04.jpg

包装 流程图 .jpg


Onderzoek